Löydä seuraa helposti: Täydellinen viesti deittisivustolla

Monta sudenkuoppaa tulee vältettyä, kun otat onkeesi näistä vinkistä viestin kirjoittamiseen nettideittisivustolla. Katso malli täydelliseen ensimmäiseen viestiin.

Kysy, niin sinulle vastataan

Ehdottomasti paras tapa aloittaa keskustelu toisen ihmisen kanssa on kysyä kysymys. Kysy jotain joka osoittaa että olet lukenut vastapuolen profiilin, esimerkiksi vaikkapa jos toinen kertoo tykkäävänsä puutarhanhoidosta, kysy minkälainen piha hänellä on tai mikä hänen lempikasvinsa lienee.

Älä kysy töksähteleviä kyllä/ei-kysymyksiä eli sellaisia kysymyksiä joihin voi vastata kyllä/ei. Esimerkiksi: Pidätkö puutarhanhoidosta? Se ei vie keskustelua eteenpäin.

Kehu kantaa pitkälle

Kukapa ei haluaisi kuulla positiivisia asioita itsestään? Varo ylikehuja, mutta lyhyt kertaus siitä miksi laitoit viestin juuri tälle henkilölle, on aina syytä. ”Profiilisi harrastukset kuulostivat kiinnostavilta, missä käyt hiihtämässä?”, ”Itsekin nautin lukemisesta, mistä kirjoista sinä nautit?” tai ”Sinulla on kaunis hymy joka sai minut heti hyvälle tuulelle”, on neutraalia, mutta miellyttävää.

Huom! Älä keskity vain ulkonäön kehumiseen, sillä se antaa sinusta hyvin pinnallisen kuvan.

Lyhyt viesti kelpaa

Ensimmäisen viestin ei täydy olla mikään essee: yleensä itse asiassa liian pitkä viesti saa ajattelemaan että olet kopioinut saman vastauksen useammalle deittikumppanille.

Muutaman lauseen persoonallinen viesti, jolla juttu lähtee luistamaan, on paljon parempi.

Allekirjoita omalla nimelläsi

Vaikka nettideittisivustolla ollaan aina nimimerkin suojissa, ei oma etunimi ole yleensä hirveän salaista tietoa. Allekirjoita viestisi omalla nimelläsi niin saat ripauksen persoonallista ja luottamusta herättävää otetta mukaan

Tärkeintä: Pidä keskustelua yllä

Monet viestiketjut loppuvat nettideittisivustolla koska toinen osapuoli ei jaksa pitää keskustelua yllä. On todella vaikeaa keskustella sellaisen miehen tai naisen kanssa joka ei koskaan kysy sinulta mitään vaan vain vastaa kysymyksiisi.

Jos sinun vastauksesi tai profiilisi antama tieto eivät riittää siihen että toinen osapuoli haluaisi tietää sinusta mitään, voi olla fiksua kommentoida asiaa (”Mitä haluaisit tietää minusta?”) jotta ei myöskään heitä lasta pesuveden mukana hiiteen. Josko toinen ei ole vain tajunnut että sinusta on piinallista että sinulta ei kysytä mitään.

Myös täysin turhanpäiväisiin kysymyksiin vastaaminen voi olla hieman väsyttävää. ”Mitä kuuluu” tai ”Mitä puuhaat?” -tyyppiset kysymykset eivät vie keskustelua eteenpäin.

Jos nyt et millään keksi yhtään mitään kysyttävää, loma on aina hyvä puheenaihe. Koska on seuraava loma, miten vietti edellistä lomaa, mikä olisi unelmien matkakohde?

Muista: kysymykset ovat keskustelun polttoaine. Ilman niitä homma ei kulje eteenpäin. Älä vastaa omiin kysymyksiisi, vaan odota että vastapuoli kysyy niitä asioita sinulta takaisin.

Tarkista kirjoitusvirheet

Monet ihmiset ovat hyvin tarkkoja siitä että viesti ei sisällä pahoja kirjoitusvirheitä.

Lue siis kerran läpi ajatuksella viestisi ja korjaa virheet: nettideitissä tämä viesti antaa sinusta sen ensivaikutelman, anna sen siis olla huoliteltu ja mietitty.

Olisiko täydellinen ensimmäinen viesti siis vaikkapa tämänlainen:

Hei,

profiilisi herätti huomioni joten päätin laittaa viestiä. Vaikutat mukavalta ja mielenkiintoiselta ihmiseltä.

Huomaan että harrastat lukemista/puutarhanhoitoa/pyöräilyätms.Missä/miten/kuinka yleensä harrastat ko. lajia?

Itselle tämä harrastus on myös lähellä sydäntäni + vielä joku yksityiskohta itsestä.

Mukavaa viikonloppua,

Pekka/Maija

Ps. Sinulla on todella kaunis hymy/talo/koira.

Onnekasta Sen Oikean metsästystä,

Heli E-kontakti.fistä

(Visited 6 659 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. KAUNIS NAINEN .