E-kontakti kokemuksia: Deitti netistä olikin se aito rakkaus!

Sirpa ja Timo tapasivat E-kontakti.fissä ja haluavat kannustaa muistakin kokeilemaan seuranhakua netistä.

Sirpa ja Timo tapasivat E-kontakti.fissä ja haluavat kannustaa muitakin kokeilemaan seuranhakua netistä.

Sirpa, 58, ja Timo 61, kohtasivat toisensa E-kontakti.fissä ja haluavat kertoa tarinansa rakastumisestaan. – Haluamme kannustaa muitakin uskomaan, että näin voi löytää aidon rakkauden, Sirpa kertoo.

Porilaisen Sirpan sai etsimään deittiä netistä viiden viikon kesäloma.

– Pelotti se yksinäisyys, jos ei olekaan ohjelmaa joka päivälle. Työtoverini kehotti liittymään deittisivulle ja nimenomaan E-kontaktiin, koska tämä on maksullinen (mutta edullinen) ja täten karsii ”seikkailijoita”.

Nettideitti houkutti helppoudellaan

Timo taas omalla tahollaan oli päättänyt myös löytää kumppanin elämäänsä netistä avulla vuoden yksinolon jälkeen. Sirpa taas oli jäänyt leskeksi puoli vuotta aikaisemmin. Molempia miellytti nettideitin perusolemus: on helppoa lähestyä, kirjoitella alkuun ja tutustua toisen ajatuksiin ilman sen kummempia paineita.

Deitti netistä löytyikin viikon jälkeen, kun Timolta tuli viesti.

– Timo lähetti lyhyen viestin ja lupasi kirjoittaa illemmalla lisää. Hän on maanviljelijä ja minä hoitaja, joten opettelemista oli toisen työn aikatauluista. Odotin innolla niitä iltaviestejä. Tuntui, että uusi maailma aukeni, enhän ollut koskaan tekemisissä maatalouden kanssa.

Timon viestit olivat aika lyhyitä, sillä hän Inhoaa tietokonetta. Niinpä viikon päästä hän ehdotti puhelinkeskusteluita. Ja niissähän olikin pituutta.

– Vielä iltapuhelun jälkeen tuli hyvänyön viesti tekstarina, siinä oli aina jotain kaunista.

”Puhuminen oli niin helppoa”

Sirpaa kiinnosti Timon profiilissa siitä huokuva vakavuus: tuntui, että tällä miehellä on jalat tukevasti maassa. Myös se vaikutti, että hän oli vakavissaan etsimässä loppuelämän kumppania, kuten myös maininta uskonnon tärkeydestä.

– Välimatkamme 140 kilometriä ei sitten enää tuntunutkaan kovin pitkältä, Sirpa muistelee.

Viikon puheluiden jälkeen koitti ensitreffit, turkulainen Timo tuli Sirpan luokse kylään Poriin.

– Sain tosi pitkän halauksen heti eteisessä. Tuntui, etten lähde siitä minnekään. Ilta kului syödessä ja jutellessa. Tuntui, että kaikissa perusasioissa oltiin samalla aaltopituudella. Ja puhuminen oli niin helppoa!!

Aluksi mies ajoi joka viikonloppu välimatkan, ja siitä rohkaistuneena Sirpakin alkoi kulkea väliä niin, että jokainen vapaapäivä kului jo Turussa.

”Näin voi löytää aidon rakkauden”

Kun reissaamista ja seurustelua oli kulunut vuosi, koitti Timo 60-vuotissyntymäpäivä.

– Lähdimme synttäreitä karkuun, ja syntymäpäivänsä illalla hän polvistui ja pyysi minua vaimokseen. Vastaus ei todellakaan ollut vaikea. Häät päätimme pitää tasan vuoden kuluttua, Timon 61-vuotissyntymäpäivänä. Häätilaisuus oli pienimuotoinen, mutta ikimuistoinen, kyyneleitäkin pyyhittiin.

– Uskomatonta, miten voi olla näin rakastunut ja varma tunteistaan tällä iällä, sitä usein ihmettelemme. Haluamme kannustaa muitakin uskomaan, että näin voi löytää aidon rakkauden, Sirpa kertoo.

Lue lisää tositarinoita E-kontakti.fissä tavanneista ihmisistä: E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

Deitti tai tosirakkaus löytyy netistä helpoiten: kirjaudu ja aloita rakkaustarinasi jo tänään!

(Visited 12 707 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

2 kommenttia:

 1. Näitä onnistuneita treffitarinoita kun lukee, niin tulee itsellekin mieleen, että pitäisikö uskaltaa? Mutta onko nämä ihan oikeita ja tositarinoita vai pelkkiä markkinointitarinoita?

  1. Hei ja kiitos kommentistasi.

   Tervetuloa E-kontaktiin! Kaikki tarinat ovat käyttäjiemme jättämiä ja heidän luvallaan julkaistuja. Haluamme heidän kauttaan rohkaista muitakin, koska eihän sitä koskaan tiedä mistä se oma rakas löytyy.
   Jos tarvitset apua profiilin luomisessa voit olla aina yhteydessä asiakaspalveluumme info@e-kontakti.fi
   T: Henri E-kontakti.fi:stä