Millainen on täydellinen viesti deittipalvelussa? Kirjoita viesti, johon vastapuoli haluaa vastata

Keskustelun aloittaminen on nettideittailun tärkeimpiä paikkoja, sillä ensimmäisellä viestillä voi hurmata vastaanottajan heti alussa – kunhan viesti on oikeanlainen. Näiden vinkkien avulla avaat keskustelun onnistuneesti.

Etsitkö sinäkin aitoa rakkautta? Yhä useampi löytää nykyisin rakkauden netin avustuksella, ja nettideittailu on yleistynyt kaikenikäisten keskuudessa. Vanha sanonta siitä, ettei kukaan tule kotoa hakemaan, saa uuden merkityksen aikana, jolloin kumppanin voi tavata täysin omalla mukavuusalueella eli vaikka kotisohvalta käsin.

Rakkautta voi etsiä esimerkiksi kotimaiselta E-kontakti-deittisivustolta, jossa ollaan liikkeellä tositarkoituksella: kumppania etsitään jakamaan arjen pienet ilot ja surut.

E-kontakti on suomalainen, vuonna 2009 perustettu nettideittisivusto, jossa tuhannet sinkut hakevat seuraa päivittäin. Vuonna 2019 eniten profiileja loivat 45–54-vuotiaat, toiseksi eniten 35–44-vuotiaat. Profiilien runsaus takaa sen, että kaikenikäiset voivat löytää kumppanin E-kontaktista. Palvelu yhdistää aidot ihmiset kaikkialta Suomesta.

Mieti rauhassa, mitä haluat kirjoittaa

Nettideittailu voi tyssätä jo alkuunsa, jos omiin viesteihin ei saa vastakaikua. Tästä syystä kiinnostavan ja potentiaalisen kumppanin löydyttyä kannattaakin pysähtyä hetkeksi, lukea profiili uudestaan keskittyen ja kirjoittaa vastausviesti aivan rauhassa.

Onnistuneen keskustelunaloituksen kaava on lopulta melko yksinkertainen: ystävällinen tervehdys, profiilitekstiin liittyvä kehuva kommentti ja aiheeseen liittyvä kysymys, joka ei ole liian tungetteleva, saavat suurella todennäköisyydellä myös vastapuolen reagoimaan.

Erityisesti alun viestittelyssä kannattaa muistaa ennen kaikkea ystävällisyys. Vältä olemasta liian hyökkäävä äläkä tuo ensimmäisenä esille, jos olet vastapuolen kanssa eri mieltä jostakin asiasta. Jos toisen profiilissa kerrotaan esimerkiksi lempisarjaksi Sohvaperunat, älä julista vihaavasi tosi-tv:tä. Kerro mieluummin oma suosikkiohjelmasi ja kysy, millaisesta musiikista vastapuoli pitää.

Keskustelun aloittaminen kysymyksellä nostaa vastaanottajan kynnystä jättää vastaamatta, mikä on sinun etusi. Kun vaikutat aidosti kiinnostuneelta kuulemaan lisää hänen kiinnostuksenkohteistaan, saat vastauksen helpommin. Muista kertoa myös itsestäsi niitä asioita, joista voisit ajatella vastaanottajan olevan profiilin ja vastausten perusteella kiinnostunut. Pidä yllä vuoropuhelua.

Deittimaailmassa ja -keskusteluissa ei tarvitse peitellä omia huonoja puolia, heikkouksia tai vahvoja mielipiteitä, mutta on kuitenkin eri asia olla nostamatta niitä ensimmäisenä esille. Ole oma itsesi, mutta kaikkein kärkkäimpiä mielipiteitä voi ja kannattaa silotella keskustelun alkuvaiheessa.

Hio ensimmäinen viestisi tarkkaan

Treffisivustot ja nettideittailu ovat erityisen ajankohtaisia juuri nyt. Kun ravintoloihin, harrastuksiin tai tapahtumiin ei tuttuun tapaan pääse, rakkautta etsitään internetin avustuksella. Se luo uusia mahdollisuuksia tutustua ihmisiin, joita et muuten löytäisi.

Parisuhteen pohja on hyvä luoda nyt verkossa, joten satsaa keskusteluihin. Viestittele tai soittele, vaikka se ei olisikaan sinulle se kaikkein luontevin tapa. Varaa aikaa keskusteluja varten sen sijaan, että vastaisit niihin muiden toimien lomassa.

Koska perinteiset tapaamiset eivät välttämättä tällä hetkellä onnistu, ensitreffit koetaan yhä useammin videon välityksellä. Kun ensimmäisten videotreffien aika alkaa olla käsillä, paina mieleesi vinkit onnistuneisiin videotreffeihin ja hurmaa deittikumppanisi!

Tee profiili E-kontaktiin ja löydä elämääsi uusi rakkaus!

(Visited 4 582 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*