Sokkotreffeille – Näin järjestät sokkotreffit onnistuneesti

Sokkotreffit

Haluaisitko järjestää onnistuneet sokkotreffit? Lue vinkit sokkotreffien järjestämineen ja ota rohkeasti askel kohti uuden kumppanin löytämistä!

Näin järjestät sokkotreffit

Haluaisitko kokea sokkotreffien jännityksen? Moni lähtee sokkotreffeille esimerkiksi ystävien valitseman ihmisen kanssa, mutta mikäli lähipiirilläsi ei ole ehdottaa sinulle sopivaa treffiseuraa, onnistuu sokkotreffien järjestäminen myös netin deittisivustojen kautta. Vain kokeilemalla tietää, joten kannattaa ottaa positiivinen asenne ja kokeilla onneaan!

E-kontaktin tekemän kyselyn mukaan noin 70 prosenttia lisää mielellään kuvan itsestään deittiprofiiliinsa, mutta kaikki eivät halua jakaa omaa kuvaansa. Vaikka huomio nettideittaillessa kiinnittyy monesti ensimmäisenä kuvaan, ovat monet deittailijat valmiita laittamaan viestiä myös kuvattomille profiileille, jos näiden henkilöiden profiili vaikuttaa muuten kiinnostavalta.

Kaikista E-kontaktin kyselyyn vastanneista noin 11 prosenttia voisi laittaa viestin kuvattomalle profiilille, kun taas 55–64-vuotiaista vastaajista jopa lähes 15 prosenttia aloittaisi todennäköisesti keskustelun kuvattoman, mutta muuten kiinnostavan profiilin kanssa. Halutessasi voit siis kokeilla nettideittailua ilman kuvaa, jos haluat että treffikumppanisi kanssa tiedätte toisistanne mahdollisimman vähän ennen tapaamista.

Voit myös ehdottaa deittisivustolla tapaamallesi kiinnostavalle ihmiselle, että lähtisitte suoraan treffeille ilman keskusteluja netissä. Näin voit lähteä treffeille avoimin mielin ilman, että olet ehtinyt muodostaa liian vahvaa käsitystä toisesta, mutta tiedät kuitenkin hänen profiilinsa perusteella myös hieman, sovitteko mahdollisesti yhteen.

Millaista ohjelmaa sokkotreffeille?

Mitä sokkotreffit sitten oikein pitävät sisällään? Kun sopiva kumppani treffeille on löytynyt ja treffit sovittu, on aika suunnitella treffeille ohjelmaa. Koska treffikumppani on sokkotreffeillä entuudestaan tuntematon, voi paras vaihtoehto olla sopia treffit jollekin julkiselle paikalle. Harva haluaa kutsua tuntematonta ihmistä heti kotiinsa.

Esimerkiksi kahvilat ja ravintolat ovat klassisia treffipaikkoja, joihin monet suuntaavat ensimmäisellä tapaamisella. Illallisen, kahvikupillisen tai vaikka sitten vain viinilasillisen ääressä on helppoa ja rentoa käydä keskustelua ja tutustua toiseen. Jos keskustelun sujuminen jännittää, voit miettiä etukäteen muutamia puheenaiheita valmiiksi.

Vaikka treffit kahvilassa tai ravintolassa eivät kuulosta jännittävimmältä idealta, kannattaa sokkotreffeille valita vain takuuvarma ohjelma, sillä et juuri tiedä toisesta tai tämän kiinnostuksen kohteista. Treffien jälkeen, kun olette tutustuneet toisiinne paremmin ja haluatte olla jatkossakin yhteydessä, voitte miettiä vielä lisää erilaisia, molempien mielestä mielenkiintoisia treffi-ideoita.

Sokkotreffit televisio-ohjelmissa

Sokkotreffejä järjestetään myös monissa televisio-ohjelmissa, joissa rakkautta etsiville osallistujille valitaan yksi tai useampi kumppaniehdokas. Yleensä treffeillä yritetään yhdistää samanlaisia ihmisiä, jotta he voisivat löytää ohjelmien kautta rakkauden.

Yksi tunnetuimmista sokkotreffejä käsittelevistä ohjelmista on Ensitreffit alttarilla, jossa kaksi toisilleen täysin tuntematonta ihmistä kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla. Ohjelmassa asiantuntijat yhdistävät ohjelmaan hakeneista sinkuista mahdollisimman hyvien esimerkiksi taustojen ja arvojen perusteella yhteen sopivia pareja.

Erityisesti sokkotreffeihin keskittyvä ohjelmaformaatti on myös First Dates Suomi, jossa sinkut käyvät ravintolassa sokkotreffeillä heidän toiveidensa perusteella valittujen kumppaniehdokkaiden kanssa. Sokkotreffejä voi seurata myös esimerkiksi suositussa englantilaisessa tv-sarjassa Sinkkuillallinen, jossa rakkautta etsivä sinkku vierailee illallisella kolmen potentiaalisen kumppanin luona.

Lue myös artikkelimme parhaista deittisovelluksista!

Lue profiili E-kontaktiin ja löydä treffiseuraa jo tänään!

(Visited 13 390 times, 5 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*