Näin löydät sinkkuja Tampereella – viisi vinkkiä rakkauden löytämiseen

Enemmistö suomalaisista sinkuista haluaisi löytää seuraa, mutta ei löydä kiinnostavia ihmisiä. Lue vinkit kumppanin löytämiseen Tampereella!


Suomessa elää yli miljoona ihmistä yksin. Yksin asuminen keskittyy kaupunkeihin, kuten Tampereelle. Joskus yksin asuminen on valinta, mutta hyvin usein yksin asuva sinkku ei ole löytänyt itselleen sopivaa kumppania. Väestöliiton tutkimuksen mukaan suomalaisista miessinkuista 90 prosenttia ja naisista 80 prosenttia haluaisi parisuhteeseen.

Myös deittipalvelu E-kontaktin kyselyn mukaan vastanneista 67 prosenttia etsii aktiivisesti seuraa. Tästä huolimatta runsas 41 prosenttia vastanneista oli ollut sinkkuna yli viisi vuotta. Syy on yleensä yksinkertainen: kolmasosa seuraa etsivistä sinkuista vastaa syyksi sen, että kiinnostavia ihmisiä on hankala löytää.

Rakkauden löytäminen kaupungista ei ehkä tunnu helpolta, mutta mahdollisuudet löytää oma kumppani kaupungista ovat verrattain paremmat kuin kaupungin ulkopuolella. Näillä viidellä vinkillä pääset alkuun Tampereella!

1. Kokeile pikadeittailua

Tampereen sinkut voivat tulla vastaan järjestetyissä tapahtumissa. Suosittu tapa tavata muita sinkkuja ovat pikadeitit, joita järjestävät muun muassa Tampereen seurakunnat.
Seurakunnan pikadeitille voi osallistua, vaikka asuisi muualla kuin Tampereella tai ei kuuluisi kirkkoon. Osallistujille jaetaan nimi- ja numerolaput, minkä jälkeen naiset istuvat pöytiin ja miehet kiertävät naiselta toiselle tutustumassa. Aikaa juttelulle on muutama minuutti, minkä jälkeen parit vaihtuvat.
Tapahtuman jälkeen osallistujat voivat kirjoittaa lapulle, keneen haluavat tutustua paremmin ja antaa yhteystietonsa kiinnostaville henkilöille.
Seurakunnan pikadeiteille on ennakkoilmoittautuminen ja pieni osallistumismaksu.

2. Aloita nettideittailu

Oletko haaveillut, että voisit tutustua sopiviin ihmisiin mukavasti kotisohvalta? Nettideittailu ei ole vain nuorten juttu, vaan deittipalveluita on monenlaisia, ja monet niistä ovat suosittuja myös Tampereella.
Esimerkiksi E-kontaktissa on jäseniä laajalla elämänkirjolla, ja liittyneiden ikähaarukka vaihtelee 18-vuotiaista aina yli 80-vuotiaisiin.
Seuranhaun ilmaisuus ja luotettavuus sekä samankaltaisten ihmisten löytäminen ovat monille kumppania etsivälle palvelun tärkeimmät kriteerit. E-kontaktissa voi aloittaa ilmaisjäsenenä, jolloin voi luoda itsestään seuranhakuprofiilin ja selata muiden käyttäjien tietoja.
Hakua voi rajata alueen mukaan, jolloin seuraa voi etsiä joko Tampereelta tai sen lähikunnista.
Kun sopiva henkilö löytyy, maksamalla pienen kuukausimaksun voi lähettää kiinnostaville henkilöille viestejä ja tutustua heihin paremmin. Ensitreffeillä voi mennä esimerkiksi Pyynikin näkötorniin munkkikahveille tai saunomaan Rauhaniemen kansankylpylään.

Löydä seuraa luotettavasta ja kotimaisesta deittipalvelusta ja luo profiili E-kontaktiin jo tänään!

3. Ilmoittaudu opiston kurssille

Seuraa voit löytää myös ilmoittautumalla Tampereen kansalaisopiston tai työväenopiston kursseille. Muut osallistujat eivät välttämättä ole etsimässä kumppania, mutta opistojen kurssit ovat loistava tilaisuus tavata muita ihmisiä. Vaikkei rakkausrintamalla tärppäisikään, kursseilla voi ystävystyä samanhenkisten kanssa.
Kokeile esimerkiksi paritanssikursseja, joissa pari vaihtuu ja jotka eivät ole suunniteltuja erityisesti pariskunnille. Jos olet eronnut, voit löytää samankaltaisia myös muun muassa eroseminaareista. Myös kielikurssit ovat hyvä tapa päästä tutustumaan muihin vieraalla kielellä.

4. Löydä Tampereen parhaat baarit

Seuran etsiminen yökerhoissa ja baareissa on vanha klassikko, joka on tuottanut monelle pitkäaikaisenkin parisuhteen. Jos tavatessa haluaa jutella toisen kanssa, kannattaa kuitenkin yökerhon sijaan valita mieluummin paikallinen pubi tai baari.
Aamulehden Moro-liitteen tekemän kyselyn mukaan parhaat pubit ja baarit sinkuille ovat Paapan kapakka, Tähti, Henry’s Pub, Tillikka, Torni, Plevna ja karaokesta pitävien suosikkipaikka Kaijakka.

5. Osallistu koiradeitille

Jos pidät koirista, osallistu koiradeiteille. Koirarakkaat deittailevat Aleksanterin kirkon pihalla kaksi kertaa vuodessa. Pyynikin kirkkopuistossa järjestettävät koiradeitit ovat rento tapa tutustua ihmisiin ja löytää rakas sekä itselle että koiralle.
Seurakunnan järjestämille koiradeiteille voit osallistua koiran kanssa tai ilman koiraa: tärkeintä on, että olet koiraihminen ja avoin uusille tuttavuuksille.

Luo profiili E-kontaktiin jo tänään ja löydä sinkkuja paikkakunnaltasi!

(Visited 2 549 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*