Mies: Tämä kiinnostaa naisia treffiprofiilissa!

Mies t-paidassa vetoaa naisiin.

Mies t-paidassa vetoaa naisiin.

Yhdysvalloissa ilmestyvä Wired-lehti lähti selvittämään suuren datakeruun avulla mitkä asiat nettideittiprofiileissa viehättävät miehiä ja naisia. Ota onkeesi näistä vinkeistä kun muokkaat omaa profiiliasi!

Ota toki huomioon, että kyseessä oli yhdysvaltalainen tutkimus ja harrastukset poikkeavat suuresti Suomessa suosituista vapaa-ajanviettotavoista.

Harrastuksista naisia kiinnostivat eniten jooga, laskettelu, golf, pyöräily ja surffaus. Profiiliteksteissä sukupuolirooleista irtiheittäytyminen toimii: eniten naisia kiinnostivat niiden miesten profiilit, joissa oli jotain erikoista normiin verrattuna. Eli esimerkiksi mies, joka puhui lapsistaan.

Sama toimi myös toisinpäin, eli nainen joka, puhui moottoripyöristä, oli miesten mielestä tavallista kiinnostavampi.

Paidattomuus ei nappaa naisia

Paidallakin on väliä profiilikuvassa: t-paita viehätti naisia eniten miehen yllä profiilikuvassa. Kaikista epäviehättävin asu oli paidattomuus! Tästä olenkin aiemmin kirjoittanut tässä blogissa jo: Hyvä profiilikuva on tärkein: 10 vinkkiä deittailijoille -kirjoituksessa.

Mikä siinä onkin että nämä paidattomat profiilikuvat ovat miesten mielestä kivoja? Muistakaa siis miehet että tämä ei kyllä naisille toimi lainkaan!

Tutkimus tehtiin yhdysvaltalaisen OK Cupid -sivuston datasta ja julkaistiin Wired-lehdessä.

Kivaa nettideittailukevättä,
Terveisin Heli

PS. Vastaathan visiitilläsi myös blogimme kyselyyn sivun oikeassa laidassa, kiitos!

(Visited 3 817 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*