Näin E-kontakti.fi eroaa kilpailijoistaan: Ei uudelleen laskutusta

E-kontakti.fi on nettideittisivusto, jonka avainarvot ovat luotettavuus, kotimaisuus ja turvallisuus. E-kontakti.fi on nettideittisivusto, jonka avainarvot ovat luotettavuus, kotimaisuus ja turvallisuus.

Nettideittailu on usein tapetilla myös negatiivisten asioiden vuoksi ja usein ne liittyvät epäselviin laskutuskäytäntöihin. E-kontakti.fi on kotimainen, luotettava ja turvallinen suomalainen toimija, joka ei koskaan uudelleen laskuta asiakkaitaan vaan maksat vain siitä mitä olet tilannut.

Meille tänne E-kontakti.fihin tulee aika ajoin yhteydenottoja, joissa selvästi huomaa että palvelumme on sekoitettu johonkin toiseen, Suomessa toimivaan mutta ulkomailta käsin operoitavaan nettideittailupalstaan. Ongelmat koskevat useimmiten laskutusta ja sitä, että ihmisen jäsenyys on uusittu ilman hänen tietoaan.

Suuren suomalaisen mediayhtiön Alma Median omistama E-kontakti.fi eroaa muista kilpailijoistaan juuri tässä suhteessa: me emme laskuta sinua koskaan uudelleen, maksat siis vain siitä ajasta jonka olet tilannut ilman huolta, että käyttäisimme samoja laskutietoja uudelleen automaattisesti. Voit myös jokainen kerta itse päättää, millä tavalla haluat maksaa: joko verkkopankilla, luottokortilla tai Klarna-laskutusyhtiöstä tilattavalla laskulla.

Maksaminen on mahdollista myös pankkisiirrolla. Lisätiedot siitä saat väliaikaisesti info@e-kontakti.fi-osoitteesta tai tällä lomakkeella asiakaspalvelustamme ennen kuin ehdimme päivittää tämän maksutavan tiedot Tilaus-sivuillemme.

Kuluttajaviraston ohjeistuksia noudatetaan

E-kontakti.fissä noudatamme kaikkia Suomen Kuluttajaviraston etä- ja kotimyyntikauppaehtoja. Tilauksensa voi peruuttaa 14 päivän kuluessa edellyttäen että sitä ei ole käytetty. Käytöllä tarkoitamme maksullisten toimintojen, eli viestien lukemisen tai lähettämisen, käyttämistä.

Koska sivuillamme voi olla myös ilmaisjäsenenä, ”tarjontaan” voi siis tutustua hyvin ilman maksuakin.

Kuluttajaviranomaiset ovat ilmoittaneet, että erilaisista nettideittipalveluista tulee paljon ilmoituksia heille. Usein kyse on juuri siitä, että usein ulkomaisten palveluiden asiakaspalveluihin on vaikeaa saada yhteyttä tai annetut lupaukset tarjouksista, alennushinnoista tai laskutuksesta eivät pidä paikkaansa. Kuluttajilla on ollut myös ongelmia luottokorttien uudelleenlaskutuksen kanssa sekä siinä että palveluista on olut hankalaa päästä eroon.

E-kontakti.fissä voit luottaa siihen, että maksusi hoituu luotettavasti ja turvallisesti. Jos olet tehnyt virheellisen tilauksen, tilannut vahingossa kaksi kertaa tai vastaavaa, tilauksien yksityiskohdat selviävät ja saadaan peruutettua kyllä asiakaspalvelussamme.

Jos kyseessä on tuplamaksu, maksamme tietenkin toisen tilauksen rahat takaisin joko verkkopankkiisi tai suoraan luottokortillesi, kysymme näissä eri tapauksissa sinulta vielä lisätietoja, kuten koko nimesi ja pankkiyhteystietosi.

E-kontakti.fi on kotimainen vaihtoehto

Nettitreffisivustoamme tehdään ja kehitetään Suomessa, sekä meillä on myös suomalainen asiakaspalvelu eli meiltä saa aina vastauksen selvällä Suomen kielellä.

Tunnustuksena suomalaisen työn tukemisesta E-kontakti.fillä on myös Suomalaisen työn liiton myöntämä arvostettu Avainlippu-tunnus.

Kaikki profiilit ja kuvat tarkistetaan

Asiakaspalvelussamme vastataan viesteihin joka päivä klo 9-23 välisenä aikana asiakkaiden viesteihin eikä mikään ole liian pieni asia ottaa meihin yhteyttä!

E-kontakti.fissä tarkistamme kaikki sivustolle julki albumeihin tai profiilikuviksi menevät kuvat sekä julki menevät profiilitekstit sekä niiden muutokset asiakaspalvelussamme.

Ihmisten keskenään toisilleen lähettämiä viestejä ja kuvia emme tokikaan ennakkotarkasta, joten jos olet saanut viestejä jotka rikkovat E-kontakti.fin jäsenehtoja, ole meihin epäröimättä yhteydessä.

Koska ihminen on tietenkin erehtyväinen, ja huijarit hyvin ovelia, ovat jäsenemme meille apuna myös huijareiden torjunnassa. Jokaisessa profiilissa on Ilmoita asiattomasta profiilista asiakaspalveluumme -lomake, jonka kautta voit lähettää meille juuri sitä profiilia koskevaa palautetta.

Aina jos jokin profiili tai kuva mietityttää, kannattaa ottaa yhteyttä meihin, niin tarkistamme tilanteen.

Jos haluat lopettaa tai poistaa profiilisi näkyvistä, löytyy sen mahdollistava linkki vasemmasta kuilusta kohdasta Poista profiili. Muista myös poistaa markkinointiviestimme Asetukset-sivuilta niin halutessasi.

Nettideittailun turvallisuus

Turvallisuudesta toisten jäsenien osalta olemme kirjoittaneet tässä blogissammekin kirjoituksessa ”Tunnista huijari deittipalvelussa”. Lisää E-kontakti.fin turvallisuudesta voit lukea info-sivuiltamme löytyvästä E-kontakti.fin turvallisuus -selostuksesta.

Jos mikä tahansa asia turvallisuudesta askarruttaa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä niin pyrimme vastaamaan kaikkiin huolenaiheisiin asiakaspalvelussamme.

Turvallista ja kotimaista deittailukevättä kaikille,

Terveisin Heli E-kontakti.fistä

(Visited 2 487 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*